Tijdens deze workshop leerde onze deelnemers onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel “Weberen” genoemd.

Dit kwam er aan bod

Onder het genot van een hapje en een drankje toonde een getrainde professional ons tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe wij een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunnen bereiden. Hierbij kwamen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvingen wij tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires.

Voor ieder niveau dus zowel voor enthousiaste beginners als semiprofessionals.
Maar ook voor ieder seizoen. Want barbecueën doen we het hele jaar door.

Waarom onze workshop?

De docent voor deze opleiding was Wim Bloemen. Wim is al jaren een gepassioneerd BBQ’er. Hij is de oprichter van het competitie BBQ team ‘De Filous’ dat in 2012 Belgisch Kampioen BBQ werd in de categorie dessert met een moelleux van chocolade. In 2013 werden ze vice-Belgisch Kampioen kip, waarna het team zich ging toeleggen op Low & Slow BBQ wedstrijden. Ze namen met succes deel aan wedstrijden in binnen-en buitenland, tot in de USA toe. Daar volgde Wim een opleiding BBQ bij een professioneel wedstrijd BBQ Team.

Deze foto’s zijn van de workshop op 26 Juni.

Schrijf u hier in om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwe bbq workshops in het najaar!