WEBER bbq workshop 08/11/18

Tijdens deze workshop leert u onder leiding van een gerenommeerde en door
Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel “Weberen” genoemd. Onder het genot van een hapje en een drankje toont een getrainde professional u tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe u een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunt bereiden. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires.

Voor ieder niveau dus zowel voor enthousiaste beginners als semi professionals.
Maar ook voor ieder seizoen. Want barbecueën doen we het hele jaar door.
Uw docent voor deze opleiding is Wim Bloemen. Wim is al jaren een gepassioneerd
BBQ’er. Hij is de oprichter van het competitie BBQ team ‘De Filous’ dat in 2012
Belgisch Kampioen BBQ werd in de categorie dessert met een moelleux van
chocolade. In 2013 werden ze vice-Belgisch Kampioen kip, waarna het team zich
ging toeleggen op Low & Slow BBQ wedstrijden. Ze namen met succes deel aan
wedstrijden in binnen-en buitenland, tot in de USA toe. Daar volgde Wim een
opleiding BBQ bij een professioneel wedstrijd BBQ Team.

Prijs voor deze workshop, eten en drank inclusief : 65€
Aantal deelnemers : max 20
Start : 18u30
Inschrijven is verplicht.

De workshop is momenteel volzet. Schrijf u in op de reservelijst voor toekomstige workshops. Een extra workshop wordt mogelijk ook georganiseerd indien er voldoende inschrijvingen zijn.

Reserve lijst voor BBQ workshop