NIEUW! Elke dag nieuwe acties en recepten op de 'Thuisbakken-website' 

AVEVE heeft een nieuwe website waar je alles vindt over thuisbakken!

De website thuisbakken van AVEVE zit in een spiksplinternieuw jasje! Ontdek het resultaat via deze link. Een volledig nieuwe website komt tevoorschijn boordevol inspiratie, gericht advies en de mogelijkheid om je persoonlijke vragen te stellen! En er is nog veel meer!

Elke dag van de week een andere bakactie

Om onze nieuwe website thuisbakken te vieren, trakteert AVEVE je deze week van maandag tot en met zaterdag op straffe acties.

Nieuwe glutenvrije producten

Wegens grote vraag naar glutenvrije producten heeft AVEVE het assortiment uitgebreid met glutenvrije beschuiten, madeleines, zandkoekjes, krokante crackers en cookies met stukjes chocolade. Heerlijk en veilig voor al wie gluten moet mijden!

> Ontdek het allemaal op de nieuwe site


Bakken is een festijn met de handige All-in mixen van AVEVE!

Brood bakken 
 
Zelf brood bakken in een broodmachine is supergemakkelijk en het gaat ook bijzonder snel.
In onze winkel vindt u All-in mixen voor diverse broodsoorten: wit of bruin brood, met granen en pitten, glutenvrij, bio en zelfs brood uit de wereldkeuken.
Maar ook voor een broodmachine kunt u terecht in onze winkel. We geven u graag advies bij de aankoop!
 
 

Gebak en desserts 
 
Zie ze smullen van die heerlijke cake, wafels en pannenkoeken! Je maakt ze in een handomdraai klaar!
En je kan het zo gek niet verzinnen, of het zit wel in het assortiment van onze All-in mixen: Luikse of Brusselse wafels, muffins, oliebollen, bavarois, frangipane, speculaas, crème brûlée of soezen. Gewoonweg om je duimen en vingers van af te likken!